E – TWİNNİNG GROW VEGETABLES FOR GOODNESS

31.03.2023 239

Okulumuz Almanca öğretmenlerinden Kemal Sabancı’nın yürüttüğü, mart ayında başladıkları E- Twinning projesi GROW VEGETABLES FOR GOODNESS çalışmaları devam ediyor.

10 Türkiye, 1 İspanya, 1 İtalya ve 1 Romanya ortaklı proje “İyilik için sebze yetiştir.” sloganı ile projede yer alan öğrencilere basit tarımsal faaliyetleri öğreterek sebze yetiştirmeyi, yetişen sebzeleri hasat şenliği düzenleyerek satmayı ve elde edilecek geliri ihtiyaç sahibi arkadaşları için kullandırmayı hedeflemektedir.

Proje sonunda üye okulların katılımı ile tüm faaliyet süreçlerini içeren bir tarım dergisi çıkarılması hedeflenmektedir.

Empati kurabilen, başkalarının sorunlarına çözümler üretebilen, iyiliksever bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Öğrencilere; İşbirlikçi öğrenme becerisi, takım çalışmasına yatkınlık, eğitim için medya araç ve gereçlerini kullanma becerisi kazandırılmaya çalışılmaktadır.