KÖK DEĞERLER

KÖK DEĞERLER

10.01.2023 1250


Bakanlığımız, değerlerimizi geliştirmeyi temel alan kültürel birikimimizi, kök değerler (adalet, dostluk, dürüstlük, sabır, saygı, sevgi, öz denetim, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik) olarak öğretim programlarına yansıtmıştır. Öğretim programlarına dâhil edilen bu on kök değerin öğrencilere kazandırılmasına yardımcı olmak amacıyla öğretmen uygulamasına yönelik olarak "Değerler Eğitimi (Öğretim Programlarında Yer Alan Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı)" hazırlanmış bulunmaktadır. Söz konusu etkinlik kitabına https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/degerler-egitimi/index.html adresinden erişim sağlanabilmektedir. Bakanlığımız, değerlerimizi geliştirmeyi temel alan kültürel birikimimizi, kök değerler (adalet, dostluk, dürüstlük, sabır, saygı, sevgi, öz denetim, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik) olarak öğretim programlarına yansıtmıştır. Öğretim programlarına dâhil edilen bu on kök değerin öğrencilere kazandırılmasına yardımcı olmak amacıyla öğretmen uygulamasına yönelik olarak "Değerler Eğitimi (Öğretim Programlarında Yer Alan Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı)" hazırlanmış bulunmaktadır. Söz konusu etkinlik kitabına https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/degerler-egitimi/index.html adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Bakanlığımız, değerlerimizi geliştirmeyi temel alan kültürel birikimimizi, kök değerler (adalet, dostluk, dürüstlük, sabır, saygı, sevgi, öz denetim, sorumluluk, vatanseverlik, yardımseverlik) olarak öğretim programlarına yansıtmıştır. Öğretim programlarına dâhil edilen bu on kök değerin öğrencilere kazandırılmasına yardımcı olmak amacıyla öğretmen uygulamasına yönelik olarak "Değerler Eğitimi (Öğretim Programlarında Yer Alan Kök Değerler Temalı Etkinlik Kitabı)" hazırlanmış bulunmaktadır.

Söz konusu etkinlik kitabına https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/degerler-egitimi/index.html adresinden erişim sağlanabilmektedir.

Kitabı görmek için TIKLAYINIZ>>>>>> https://ogmmateryal.eba.gov.tr/kitap/degerler-egitimi/index.html

 

Kitabı PDF olarak indirmek için TIKLAYINIZ>>>>> meb_iys_dosyalar/09/01/126339/dosyalar/2022_12/26130643_Degerler-Egitimi_compressed-1.pdf

 

https://classroom.google.com/c/NDQzNTUyODg4NzAz?cjc=fkvesn3