Türkiye Cumhuriyeti 100 Yaşında!

29.10.2023 221

Büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız bu özel günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yaşını birlikte selamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, milletimizin özgürlüğü ve bağımsızlığı için ortaya koyduğu mücadelenin ardından kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir devrimin simgesidir. Türkiye Cumhuriyeti, demokrasi, laiklik, eşitlik ve özgürlük gibi temel değerleriyle aydınlık bir geleceğin kapılarını açmıştır.

Bu özel gün, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına ulaştığımız, birlik ve beraberlik içinde olduğumuz bir kutlama günüdür. Adnan Menderes Anadolu Lisesi olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı Cumhuriyetimizin değerleriyle yetiştirmenin gururunu yaşamaktayız.

Cumhuriyet Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Bu mücadeledeki kararlılık ve azim, milletimizi bugünlere taşımıştır. Adnan Menderes Anadolu Lisesi olarak, çocuklarımıza Cumhuriyetimizin değerlerini anlatmak ve onları aydınlık yarının liderleri olarak yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun! Umarız, geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşımak için birlikte çalışmaya devam ederiz.

Nice yıllara, Türkiye Cumhuriyetim!

29-10-202329-10-2023